Un vas de toaletă fără margine – igiena în baia ta la cel mai înalt nivel.

Cunoscut sub numele de vas fără flanșă, acest tip de toaletă este din ce în ce mai popular. Atunci când vă amenajați baia, luați în considerare achiziționarea unui vas de toaletă fără spălare.

Percepția băii ca încăpere s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Practic, rolul său a rămas același, însă în zilele noastre, pe lângă sfera funcțională, este un fel de oază, unde putem experimenta o relaxare fericită după o zi plină de provocări. Este încă o zonă în care ne îngrijim de buna stare a corpului nostru și de aspectul uimitor, așa că ne dorim în mod special să fie menținută perfect curată. Este chiar mai bine dacă această curățenie este ușor de menținut. Acest lucru va fi cu siguranță facilitat de un vas de toaletă suspendat pe perete, care devine din ce în ce mai popular pe piață.


Ne dorim să punem igiena pe primul loc.

Mitul conform căruia majoritatea bacteriilor se ascund în baie a fost demitizat de mult timp. Cu toate acestea, trebuie reamintit faptul că murdăriei îi place să se acumuleze în colțurile greu accesibile. Când se adaugă umezeala, rezultatul este un adevărat paradis pentru tot felul de germeni. Un vas de toaletă tradițional are o așa-numită flanșă. Există o margine în interiorul bolului care împiedică apa să se împrăștie, creând astfel o zonă greu de clătit. Un WC fără jantă este soluția la ambele probleme. Lipsa unei margini permite clătirea completă a vasului. În plus, are o formă care face ca apa să nu se împrăștie în momentul tragerii apei. – Aceasta este cu siguranță o soluție mai igienică. Eliminarea colțurilor și a crăpăturilor greu accesibile asigură o curgere completă și neîngrădită a apei, prevenind acumularea de particule nedorite. Datorită acesteia, putem renunța la utilizarea substanțelor chimice puternice și caustice, ceea ce va face ca baia noastră să fie și mai prietenoasă.

Calitatea ridicată a ceramicii nu este, de asemenea, lipsită de importanță. Un strat neted, care are mai puțină aderență, facilitează, de asemenea, menținerea curățeniei.

Dokos și Nyks – design modern combinat cu curățenia

În oferta noastră se regăsesc de altfel și două vase de WC suspendate fără spălare: Dokos și Nyks. Primul este rotund, al doilea pătrat, iar ambele completează seria completă și la modă de mixere de baie și ceramică. Seria include atât robinete și dușuri cu efect de ploaie, cât și lavoare de blat. Deci, putem fi siguri că baia va fi decorată într-un stil consistent, iar acest lucru dă întotdeauna impresia de armonie plăcută.

Vasele de WC fără spălare sunt perfecte nu numai în serii dedicate, ci și în aranjamente mai individuale. Forma lor universală – ovală, în cazul seriei Dokos, sau pătrată, în cazul Nyks, va satisface iubitorii de mobilier de baie atât tradițional, cât și modern. Forma exterioară a bolurilor favorizează, de asemenea, igiena, deoarece forma simplă, fără colțuri inutile, este mult mai ușor de curățat.

Faptul că ambele boluri sunt atârnate de perete ne oferă posibilități de aranjare mai interesante. Dacă facem o incintă pentru cadru, avem posibilitatea de a crea un raft pentru accesoriile sau decorațiunile necesare. Deasupra toaletei puteți instala un dulap cu iluminare cu leduri, care vă va permite să creați un colț climatic. Și aici, din nou, designul merge mână în mână cu igiena, deoarece prin suspendarea bolului obținem o suprafață de podea dreaptă și nivelată, care este mult mai ușor de curățat!

Există multe avantaje în alegerea unui WC fără margini, suspendat pe perete. O baie ușor de curățat, care să fie și o oază de relaxare, este un vis devenit realitate pentru mulți dintre noi. Faptul că va fi în același timp ecologică, pentru că pentru a trage apa la toaletele oferite de Invena sunt necesari doar 3 litri de apă, iar pentru curățare vom folosi agenți mult mai blânzi, completează acest vis!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10