Termene și condiții

LAVARE.ro este proprietatea ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului LAVARE.ro este proprietatea ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@lavare.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL (prin magazinul online LAVARE.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul LAVARE.ro sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Nume firma: ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL
Date fiscale: 45436515, J40/166/2022
Sediu social: Calea Serban Voda nr. 168, Sector 4, Bucuresti
E-mail: contact@lavare.ro

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe LAVARE.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilorsi comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul LAVARE.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a LAVARE.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:

  • Ramburs: plata se va efectua in momentul livrarii produselor de catre curier; pentru aceasta optiune se percepe o taxa aditionala de 10 lei, reprezentand valoarea rambursului
  • Prin ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL
  • Online: prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii. La plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele LAVARE.ro

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ T.V.A. si sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa LAVARE.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii se considera pret final cel acceptat decatre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

LIVRARE

Livrarea produselor, se va face oriunde în Romania, prin intermediul unei firme de curierat.

Termenul de livrare este intre 3 si 5 zile lucratoare de la procesarea comenzii.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii). ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra si comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele in conformitate cu comanda plasata.

POLITICA DE RETUR

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa contina ambalajul original. Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la livrare (prin curier sau prin banca) in 10 zile lucratoare de la primirea returului. Pentru retur vă rugăm să completaţi formularul dedicat.

POLITICA ANULARE COMENZI

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact sau telefonic, transmițând numărul comenzii.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul LAVARE.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca ROM MOLD INSTAL SERVICES SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 5% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare5