Primavara, ploaie calda… sau poate un dus de ploaie?!

O casă sau un apartament este un fel de refugiu, unde ne relaxăm plăcut după o zi grea de muncă sau o călătorie obositoare.

În ultima vreme, nu camera de zi, ci baia joacă un rol important în casă. Acesta devine din ce în ce mai mult o adevărată oază de relaxare. Și de multe ori nu este legată de faptul că are o cadă de baie. Din cauza constrângerilor de spațiu, renunțăm la el, iar rolul principal este preluat de duș, mergând mai departe cu dușul de ploaie. Un duș ca o ploaie caldă și liniștitoare de primăvară sau de vară la domiciliu ne face să optăm tot mai des pentru acest accesoriu de baie.

Odată cu creșterea ritmului de viață, dușul a fost asociat mai des ca o alternativă rapidă la o baie lungă. Prin urmare, a fost o versiune destul de slabă. Aveam un set de duș pe bară sau chiar mai simplu: un set cu un singur punct. Deși ritmul de viață este încă foarte dinamic pentru mulți dintre noi, gusturile noastre au început să se schimbe și ne așteptăm din ce în ce mai mult la o combinație inteligentă a trei caracteristici: funcționalitate, confort și un design interesant. În calitate de producător, vedem această nevoie și credem că dușul suspendat, ca element al echipamentului de baie, îndeplinește cerințele contemporane și de aceea este atât de popular.

Alb, gri cu un adaos de lemn natural – această combinație nu mai este o tendință pe termen scurt. A devenit mai degrabă un clasic atemporal cu rădăcini în stilul scandinav. Culorile neutre, reci, combinate cu adaosuri calde, funcționează bine în interioarele care urmează să ne servească mulți ani. Baia este o astfel de cameră. Până acum, gresia era elementul care determina culorile din baie. Astăzi, însă, avem o gamă mult mai largă de opțiuni.  Cromul din fitinguri este o culoare atemporală și universală. Cu toate acestea, ne dăm seama că nevoile de astăzi sunt mult mai mari. De aceea, oferim soluții care sunt atât surprinzătoare, cât și versatile. Este vorba tocmai de dușul de ploaie Dokos, care se păstrează în tonuri albe/cromate. Este un model de formă dreptunghiulară contemporană, geometrică, cu colțuri ușor rotunjite. Dispune de suporturi de montare reglabile, ceea ce înseamnă că, după cumpărare, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la găurirea unor găuri suplimentare. Dușul suspendat completează întreaga colecție de mixere Dokos, care include mixere pentru bazin, duș, cadă și bucătărie. Combinația de alb și crom se potrivește perfect cu stilul scandinav, care poate fi savurat în timpul unui duș zilnic relaxant.

Un contrast plăcut

În timp ce dușul Dokos a fost o propunere blândă, modelul Alize Exe va conferi cu siguranță zonei noastre de duș un caracter mai decisiv. În varianta grafit/cromo, se va potrivi perfect cu seria Dokos, care este, de asemenea, disponibilă în această culoare. Grafitul mixerelor și gresia albă strălucitoare, de exemplu, creează un contrast atemporal, dar neobișnuit în interior.

Dușul de ploaie Alize Exe nu numai că are o culoare neconvențională, dar are și o formă modernă, pătrată. Avantajul său incontestabil este un duș manual multifuncțional, unde puteți alege până la 5 tipuri de debit. Zilnic, putem folosi un jet normal, în timp ce nevoia de a ne liniști simțurile va fi satisfăcută de un hidromasaj.

Relaxare în armonie cu natura

Un duș lung și liniștitor poate să nu fie considerat atât de ecologic. Consumul ridicat de apă poate avea, de asemenea, un impact asupra bugetului dumneavoastră, mai ales dacă vă ia ceva timp pentru a seta temperatura potrivită a apei. În acest caz, o soluție perfectă va fi setul de duș Imola Exe cu un mixer termostatic. Un mixer termostatic diferă de un mixer de duș obișnuit prin faptul că setează temperatura o singură dată. Nu trebuie să o facem de fiecare dată când deschidem apa, ceea ce este cu siguranță un mare avantaj. Dar economisirea banilor este doar începutul plăcerii. Acest model este echipat cu 126 de puncte de pulverizare, care transformă dușul de zi cu zi într-un duș cu ploaie relaxant și delicat. Dușul elegant și subțire din oțel garantează, de asemenea, un consum redus de apă.  Acest lucru înseamnă, la rândul său, că plăcerea noastră va fi atât ecologică, cât și economică.

Dușul de deasupra capului, ca accesoriu de baie, a devenit un element permanent în casele noastre. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece transformă un duș obișnuit într-o adevărată plăcere. Aceasta transformă baia într-o adevărată zonă de relaxare la un cost redus. Un singur element și primești atât de mult!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10