O ploaie de culoare – cum să schimbi baia la preț redus?

Ce culoare are capul de duș pe care l-ați ales? Roz, portocaliu energic, turcoaz liniștitor, sau poate negru seducător? Dacă visezi la o schimbare a băii, dar nu se pune problema unei renovări generale, este timpul să aduci puțină culoare!

Ținând cont de faptul că în baie alegem adesea culori neutre ca fundal, putem schimba cu ușurință interiorul acesteia, și la un cost redus. Cu doar câteva elemente colorate poți face ca baia ta să arate ca nouă!


Baie: Duș revigorant sau oază de relaxare

Culorile nu numai că dau un anumit caracter unei încăperi, dar ne influențează și starea de spirit. Atunci când avem nevoie să ne menținem energia pe parcursul zilei, este o idee bună să începem ziua cu un duș revigorant. Nu doar cu apă rece, ci și cu un strop de culoare energizantă. Roz feminin sau portocaliu cald, de exemplu, adaugă o notă confortabilă și în același timp proaspătă la interior. În aceste culori sunt disponibile dușurile de cap Kameleon.

Dușul Kameleon este disponibil în patru variante de culoare: roz, portocaliu, turcoaz și alb. Introducerea în interior a unor accesorii de o culoare aleasă îi va da cu siguranță un aspect proaspăt și individual. Prin alegerea unor accente eficiente și colorate, putem fi siguri că culoarea nu va copleși baia.

Un duș de ploaie într-o culoare mai puțin standard are, de asemenea, un alt avantaj. Datorită acesteia, zona de duș va deveni o adevărată oază de relaxare. Picăturile blânde de ploaie răcoritoare vă vor liniști simțurile și vă vor face dimineața mai plăcută, mai ales atunci când sunt combinate cu un hidromasaj. Este disponibil ca una dintre cele trei funcții ale dușului de mână. Ca o ușurare suplimentară, turcoazul rece și ușor calmant vă va ușura tensiunea după o zi lungă de provocări.

Alegeți un contrast

Baia dumneavostră poate căpăta un caracter cu totul nou atunci când schimbați mixerele. Dacă doriți un efect spectaculos, puteți înlocui robinetele tradiționale cromate cu o serie de robinete în negru mat. Negrul va contrasta perfect cu ceramica albă, fără a copleși un interior mic. Seria Dafni oferită de Invena are și detalii cromate, datorită cărora baia va căpăta un șic elegant.

Mixerele de baie negre vor facilita, de asemenea, menținerea curățeniei în baia reîmprospătată. Depunerile de calcar sunt mai puțin vizibile decât la robinetele cromate. Mixerele de baie Dafni de la Invena sunt, de asemenea, echipate cu aeratoare care reduc consumul de apă. Prin urmare, metamorfoza noastră poate contribui la crearea unei băi mai ecologice în casa noastră.

Trucuri de interior

Înlocuirea robinetelor de baie nu este singurul lucru care va schimba fața băii tale. Dacă aveți gresie care nu mai este plăcută ochiului, le puteți schimba destul de ușor. O pardoseală modernă din PVC va arăta la fel de impresionant pe podea. Fiind o imitație de lemn, va încălzi spațiul și va face ca baia să fie mai confortabilă. Pe pereți, pe de altă parte, folia va fi perfectă, datorită căreia puteți da plăcilor vechi orice stil pe care îl doriți. În combinație cu înlocuirea instalațiilor, baia va arăta ca nouă și va deveni o adevărată oază de relaxare.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10