O baie mica plina de gratie!

Mixerele noastre funcționează perfect și în băile mici. Faceți cunoștință cu mixerele noastre de baie.

Atunci când decorăm o baie mică într-un bloc de apartamente, ne confruntăm cu o adevărată provocare. Căutăm un compromis între visele noastre, funcționalitate și estetică.  Deși cu o zonă mică ne limităm adesea la un minim necesar bine planificat, se pare că o baie mică poate fi, de asemenea, plină de farmec. Totul datorită celei mai recente serii de mixere de baie Gracja.


Gracja – mixere pentru o baie mică!

În încăperile mici ne resemnăm adesea cu acumularea atât a elementelor inutile, cât și a celor de dimensiuni mari. Datorită acestui fapt, evităm efectul de haos sau chiar de dezordine. Prin urmare, atunci când decorăm o baie mică, alegem elemente de echipament proporționale cu dimensiunea camerei. Seria de mixere de baie Gracja a fost creată cu acest scop. – Cercetările arată că băile din blocurile de locuințe sunt încă spații mici.

Cea mai recentă serie de mixere, menținută în culoarea clasică cromată, este o propunere universală. Mixerele de baie Gracja sunt, de asemenea, caracterizate de o formă atemporală. Marginile expresive întrerupte de rotunjimi delicate îl fac să se potrivească perfect pentru aranjamentele moderne și mai tradiționale.

În afară de aspectul estetic, dimensiunea este, de asemenea, de o importanță majoră. Pentru a vă oferi un exemplu: mixerul de bazin din seria Gracja are o gură de scurgere atât de lungă încât funcționează perfect cu un bazin mic. Un robinet cu o singură pârghie echipat cu un mixer ceramic de înaltă calitate de 35 mm va găsi cu siguranță un loc în multe băi pentru o lungă perioadă de timp.

De asemenea, nu trebuie să ne facem griji că aranjamentul nostru ar putea fi inconsecvent. Gracja nu este un singur robinet, ci o serie completă de mixere. Acesta este format din următoarele mixere: mixer de chiuvetă în picioare, mixer de duș, mixer de cadă și mixer de perete pentru chiuvetă/birou. Acesta din urmă are două dimensiuni de guri de scurgere: pentru cea de bazin va fi de 15 cm, iar pentru cea de bucătărie: 25 cm. Este, de asemenea, o propunere pentru cei care doresc să introducă un pic de grație în baia lor fără a fi nevoiți să efectueze o renovare completă, inclusiv schimbarea instalației și a racordurilor de apă.

Cum poate fi extinsă optic o baie mică?

Alegerea mixerelor de dimensiuni potrivite are un impact uriaș asupra designului confortabil și grațios al unei băi mici. Există, de asemenea, câteva mici trucuri pe care le putem folosi pentru a face o cameră mică să pară mai ușoară și pentru a o mări optic.

Culoarea potrivită este esențială în spațiile mici. Plăcile luminoase și strălucitoare vor reflecta lumina, dând interiorului o strălucire sofisticată și făcându-l să pară mai mare. Alegerea unei cabine de duș în locul unei căzi de baie într-o baie mică este o alegere evidentă. Este important ca aceasta să fie o cabină de duș cu sticlă transparentă. O ușă transparentă dă impresia unei perspective suplimentare și nu copleșește o cameră destul de mică. Un alt truc este o oglindă mare, în care se va reflecta aproape întreaga baie. În acest caz, efectul este pur și simplu electrizant!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10