O baie ca de vis! 5 moduri de a crea un aranjament atractiv.

 

Indiferent că avem de-a face cu un spațiu mare sau cu o cameră mică, ne dorim ca baia să fie funcțională, durabilă și eficientă în același timp. Aceasta este o cameră în care efectul „wow” ar trebui să rămână mult timp. Se știe că renovarea băii este un eveniment care consumă timp și energie și necesită, de asemenea, cheltuieli financiare considerabile. În acest articol, vă prezentăm 5 moduri de a vă transforma baia într-un vis!

  1. Lavoar pe blat

 

In baie, zona de lavoar este fără îndoială cea mai des folosită și joaca un rol important. Elementele selectate în mod corespunzător vă pot surprinde cu efectul. Alegerea unui lavoar de blat ne va permite sa realizam o amenajare moderna si foarte eleganta. Printre aceste modele, putem gasi variante rotunde, de obicei in forma de vas inalt, precum chiuveta Dokos oferita de magazinul nostrum online, și cu siguranta cele mai joase patrate / dreptunghiulare, de exemplu Nyks. Considerăm că ceramica este elementul de finisare a băii care poate juca rolul de artă aplicată.

  1. Joacă-te cu culoarea și forma

 

Printre noile produse prezentate de magazinul nostru regăsim și lavoare pe blat cu raft pentru baterii. Lavoarele de blat fără raft necesită un robinet de lavoar înalt. Acum, datorita modelelor cu raft, completam si lavoarele de blat cu robinete standard. O chiuvetă cu un raft delicat în formă de undă, completată de un robinet și un dop negru mat click-clack, creează un simbol al armoniei yin și yang. Astfel, conferă băii un caracter neobișnuit și oferă gospodăriei un sentiment de echilibru și pace.

  1. O baie mica ca un vis

 

Unii încă mai cred că va fi dificil să potriviți o chiuvetă de blat într-o baie mică. Lavoarul de blat Westa este un compromis între eleganța modernă și dimensiunea redusă, permițându-vă să creați o aranjament extrem de eficient.

  1. Chiuvetă încorporată în blatul mesei

 

Modelul Nike vine in doua marimi. Este un fel de mijloc auriu între un blat și o chiuvetă de mobilă. Pe de o parte, necesită ceva mai mult spațiu în dulap, dar efectul de designer îl compensează pe deplin. Dacă se adaugă o baterie de lavoar ascunsă, o baie va fi cu siguranță un vis devenit realitate în casa noastră.

  1. Lavoar sub blat

 

Acesta este un model perfect pentru persoanele care prețuiesc spațiul pe blat. Lavoarul Pandora este un model oval care va fi perfect nu doar in locuintele private, ci si in spatiile publice. Ușor de păstrat curat și interesant din punct de vedere al aranjamentului, îi va face pe utilizatori să se simtă aproape speciali.

 

Zona de chiuvetă intrigantă și funcțională va face ca baia să arate ca un vis la prima vedere. Chiar și cu dimensiuni reduse și la un preț rezonabil, putem crea un aranjament foarte eficient, adaptat nevoilor noastre. În acest fel, baia te va încânta pentru anii următori.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10