Mixerul Merida EXE cu aerator este duo-ul perfect pentru baia dumneavoastră. Și este și ecologic!

O baie de vis este una care este izbitoare, economică și, prin urmare, ecologică. Mulți dintre voi poate vă întrebați: este posibil să combinați aceste elemente? Da, sarcina nu este ușoară, dar este posibilă. Este suficient să acordăm o atenție deosebită mixerelor care vor fi instalate în noua noastră baie.


Perlator – un lucru mic, dar ce economie!

Suntem de mult timp conștienți de practicile ecologice care ne ajută să reducem consumul de apă. Oprirea apei în timp ce vă spălați pe dinți sau un duș rapid în loc de o baie lungă într-o cadă plină cu apă sunt activități care au devenit de mult timp parte din obiceiurile noastre. Totuși, acest lucru nu înseamnă că acestea sunt singurele și definitive soluții de reducere a consumului de apă. Bineînțeles, nu vom cita aici exemple extreme și incomode. Ideea este să fie confortabil, eficient și economic.

Ce este? Aparent, este doar o mică sită care aerisește apa. Cu toate acestea, acest proces invizibil și adesea imperceptibil ne permite să reducem semnificativ consumul de apă. De aceea, toate mixerele de bazin și de bucătărie Invena sunt echipate cu aerator. Nu toate vor reduce consumul de apă în mod egal, așa că merită să vă concentrați asupra modelelor echipate cu un aerator din silicon Neopearl, de exemplu, mixerele Dokos cu mixer lateral sau un aerator din plastic, pe care producătorul l-a folosit în seria Nyks sau în alte mixere din colecția Dokos.

Merida EXE – efect de designer și economie în același timp

În ciuda faptului că marea majoritate a mixerelor de chiuvetă sunt echipate cu un aerator, este adesea dificil de verificat despre ce nivel de economii este vorba. Acesta este motivul pentru car recomandăm mixerul testat Merida Exe. Acesta este un robinet pentru cei care apreciază eleganța clasică și sunt preocupați de ecologie. Acest model tocmai a fost echipat cu aeratorul din silicon Neopearl, iar studiile au arătat că, datorită acestuia, putem reduce consumul de apă cu până la 50%. Prin urmare, acest lucru înseamnă că baia noastră va fi ECO în cel puțin două sensuri: ecologic și economic.

Merida EXE are un alt avantaj de care va beneficia salvarea noastră – un mixer în două etape. Tuturor li se întâmplă ca un jet puternic de apă să fie pornit din greșeală pentru o activitate mai degrabă nesolicitantă. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori atunci când ne grăbim sau suntem foarte ocupați. Acest lucru, la rândul său, înseamnă multă risipă, motiv pentru care Merida EXE are un mixer în două trepte, care ne permite să controlăm complet puterea jetului de apă; pentru a-l face foarte puternic, trebuie să folosim ceva mai multă energie. Prin urmare, nu se poate face accidental, iar acesta este cu siguranță un alt avantaj în favoarea economisirii de bani. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru copiii care abia învață abilitățile de bază pentru toaletă!

Merida Exe este un robinet din crom, cu forme subtile, ușor rotunjite. Atemporal și universal în felul său, se va potrivi atât cu aranjamentele clasice, cât și cu cele mai moderne. Dimensiunea sa optimă îi permite să se potrivească atât în băi mici, cât și în băi puțin mai mari. În set veți găsi, de asemenea, un dop click-clack, furtunuri de conectare de 3/8″ și o cheie pentru asamblarea și dezasamblarea aeratorului. Acest model garantează economii de apă, un efect interesant de design interior și, mai presus de toate, siguranță și confort.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 5% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare5