Mixer de baie negru pentru robinete și dușuri – trebuie să fie clasicul Siros.

Combinația de alb și negru ca motiv decorativ a fost apreciată de multe ori de-a lungul anilor.

Contrastul atemporal, care reprezintă filozofia yin și yang capătă din nou forță și domină designul interior. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece această pereche de culori conferă unei încăperi o eleganță senzuală, împletindu-se, completându-se și concurând una cu cealaltă ca într-un joc de șah. Acesta este motivul pentru care albul și negrul devin din ce în ce mai populare în băi, care au preluat rolul de centru al relaxării domestice.

Până acum, contrastul atemporal al titlului a fost realizat în baie printr-o aranjare bine gândită a plăcilor. Cu toate acestea, cea mai recentă serie de fitinguri, menținută în culoarea negru mat, ne oferă posibilități de amenajare mult mai mari. Negrul arată bine în camerele mari, în cele mici poate copleși și diminua optic spațiul. De aceea, într-o baie mică, robinetele de culoare neagră vor fi perfecte ca un accent contrastant față de albul ceramicii și al plăcilor. Pe de altă parte, albul lărgește optic camera, astfel încât ne va permite să creăm un aranjament impresionant, cu o notă de eleganță senzuală.

Colecția Siros este, în primul rând, o selecție completă de robinete de baie. Acesta include un mixer pentru bazin, un mixer pentru duș, un mixer pentru cadă și un mixer pentru bideu. Putem fi siguri că baia noastră va fi întreținută într-un stil coerent și uniform. Iubitorii de coerență stilistică vor fi încântați să afle că această serie include și un mixer de bucătărie. Acest lucru ne va ajuta să evităm o situație în care fiecare robinet din casa noastră va fi diferit.

Siros: o serie de mixere moderne pentru o baie atemporală!

Baia ar trebui să fie una dintre cele mai bine gândite încăperi, încă din faza de proiectare. Este un interior pe care îl amenajăm de ani de zile și știm foarte bine că corectarea unei decizii pripite ne poate costa mulți bani, timp și nervi. Prin urmare, chiar dacă visăm la o baie modernă, merită să ne amintim de o soluție atemporală. Este contrastul dintre alb și negru. Să nu uităm că negrul pune în evidență culorile din jur, iar acest lucru ne permite să ne jucăm cu accesorii în orice culoare. Datorită lor, putem da băii noastre orice: mai elegant, clasic sau, dimpotrivă, un caracter energic și modern.

Seria de mixere de baie Siros în negru mat este un fel de punte între clasic și modern, creând un compromis atemporal. Marginile distincte sunt subtilizate de curbura ușoară a mânerului, creând astfel o formă interesantă și unică. Mixerele sunt acoperite cu materiale de înaltă calitate. Dacă respectăm regulile de bază de menținere a curățeniei fitingurilor, robinetele Siros vor fi rezistente la abraziune. În plus, mixerul de bazin a fost echipat cu un aerator de economisire a apei. Astfel, dacă această colecție devine parte din amenajarea băii noastre, o va domina pur și simplu și ne va mulțumi cu estetica și funcționalitatea sa.

Știm că un rege singur nu este suficient pentru o partidă de șah. În același mod, într-o baie în care decidem să contrastăm albul și negrul, mixerele au nevoie de un anumit suport. Un duș cromat sau un duș cu ploaie ar putea cu siguranță să perturbe compoziția noastră ideală. Conștient de acest lucru, producătorul a introdus o altă noutate în oferta sa: un set de duș Dark menținut și în culoarea negru mat. Profunzimea acestui negru ne va duce în lumea SPA de lux, iar experiența va fi intensificată de posibilitatea de a alege unul dintre cele trei tipuri de jeturi, inclusiv hidromasajul. Sistemul anticalcar utilizat în dușul de mână va face ca setul să fie ușor de păstrat curat. O îmbunătățire suplimentară este furtunul din silicon cu capăt anti-turnare, care previne răsucirea.

Combinația de alb și negru conferă spațiului de baie un caracter atemporal. Seria de mixere Siros în culoarea negru mat va fi cu siguranță un accent perfect pe această tablă de șah. Datorită acesteia vom menține proporția culorii. Depinde doar de noi dacă adăugăm accesorii în culori energice, suculente, sau poate cele mai clasice, mergând spre eleganța rafinată a unui spa de lux!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10