Mai aproape de natură – o baie Scandinavă!

Stilul scandinav în baie este un design popular și foarte apreciat.

De-a lungul timpului, fascinația pentru culorile intense în designul interior a făcut loc culorilor neutre sau chiar inspirate din natură.

Atunci când decorăm un apartament, îi urmăm pe scandinavi și folosim adesea albul și nuanțele de gri.

Primul plan al chiuvetei în interiorul băii cu spațiu de amplasare pe peretele de beton. Concept de design și stil. Redare 3D

Acestea constituie o bază perfectă pentru a te juca cu accesorii în culori suculente și energice. Încălzite cu elemente din lemn sau cu lumina blândă a lămpilor decorative, ele creează un interior mohorât și confortabil, mai ales într-o zi rece de toamnă. Nu este nimic surprinzător în faptul că stilul scandinav a devenit o caracteristică permanentă a designului interior și domină chiar și în baie. Mai ales că aceasta este o cameră pe care o decorăm de ani de zile.

Stil scandinav: mixere de baie în alb și gri

Schimbările într-o baie sunt de obicei asociate cu o renovare amănunțită și consumatoare de timp. Prin urmare, merită să vă asigurați că amenajarea sa este bine gândită. Stilul scandinav este perfect în acest caz, deoarece ne va oferi o bază universală, care poate fi reîmprospătată din când în când cu diverse adăugiri. Mixerele de baie de culoare cromată vor adăuga o notă de farmec încăperii. Cu toate acestea, merită să luăm în considerare o soluție ceva mai puțin standard, dar totuși universală și eficientă.

Puteți inversa proporțiile culorilor și sparge albul gresiei sau al ceramicii cu un mixer de chiuvetă din seria Dokos în culoare grafit/cromo. Datorită acestui fapt, aranjamentul atemporal va căpăta un caracter original, iar grafitul va introduce în baie o atmosferă puțin mai misterioasă sau chiar intimă.

Totuși, aceasta nu este singura noastră ofertă. Seria Dokos este disponibilă în trei versiuni de culori, deci putem face exact opusul. Robinetul Dokos în cea de-a treia culoare: alb/cromatic va ilumina perfect fundalul gri închis. Adaugă o eleganță subtilă, dar dezinvoltă, în baie.

Ceramică în design scandinav

Colecția Dokos este o serie completă care vă va permite să vă mobilați aproape întreaga baie într-un stil coerent. Mixerele de baie au fost completate cu trei lavoare de blat, ceea ce ne oferă posibilități de amenajare și mai mari. Acestea sunt disponibile în alb mat, alb lucios sau grafit, ceea ce permite orice configurație și jocul cu nuanțe de alb, crom și gri. În forma unui bol rotund, mic, se vor potrivi perfect într-o baie cu o suprafață mică, creând o zonă de chiuvetă interesantă și mai ales confortabilă.

Sticlă transparentă

O baie în stil scandinav trebuie să fie confortabilă și primitoare, așa că nu uitați de elementele care imită lemnul natural. Această structură încălzește interiorul. Dacă avem o baie mică, aceasta va fi mărită optic de o cabină de duș cu sticlă transparentă, de exemplu, Parla , prin care se vor vedea plăcile asemănătoare lemnului. Într-un astfel de caz, poate apărea și seria Dokos, care include un duș de ploaie în alb/cromatic. Cu toate acestea, dacă ne decidem pentru un mixer de duș din grafit, completarea sa perfectă va fi dușul de ploaie Alize Exe. Datorită acestui fapt, vom obține un aranjament coerent și un sentiment de armonie plăcută în timpul dușului de zi cu zi.

O serie completă de fitinguri și ceramică Dokos este o soluție excelentă pentru băi în stil scandinav. O gamă largă de culori, care vă permite să vă jucați cu nuanțe de alb și gri, o formă interesantă care facilitează păstrarea robinetelor curate și o tehnologie care permite economisirea apei, vă permit să creați o baie atemporală, confortabilă și, mai presus de toate, confortabilă și ecologică.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10