Lavoarele de blat.

Lavoarul de blat este in prezent una dintre cele mai frecvent alese variante ale acestei ceramice de baie. Este practic, are un aspect atragător și modern și poate fi, de asemenea, afișat într-un mod interesant. Instalarea lavoarului nu ar trebui să fie o provocare, dar necesită o mare grijă și respectarea unui plan specific. Instalarea, în mare măsură, determină dacă chiuveta de blat își va îndeplini funcția, va arăta bine și va funcționa corect.

După cum sugerează și numele, lavoarul de blat este montat pe blat. De obicei, este partea superioară a unui dulap sau a unui dulap încorporat, care este format din dulapuri, rafturi și, uneori, spațiu pentru o mașină de spălat. Atunci când decideți să instalați o chiuvetă de blat în acest fel, ar trebui să verificați dacă dulapul este proiectat pentru o astfel de greutate. Cu toate acestea, există mai multe soluții alternative, foarte originale, cu ajutorul cărora putem afișa lavoarul într-un mod interesant.

Se poate monta pe o comodă cu fronturi frezate și mânere din cupru decorate. O masă înaltă sau o consolă cu picioare metalice sunt și ele soluții ingenioase, mai ales atunci când sunt combinate cu o chiuvetă neagră de blat. Acesta este un set care se potrivește interioarelor industriale.

Dacă doriți să economisiți cât mai mult spațiu și să aveți o instalație foarte practică, alegeți un blat de lucru cu spațiu pentru dulapuri, rafturi, o mașină de spălat și poate chiar un coș de rufe. Cu toate acestea, blatul de lucru trebuie să fie rezistent la apă. Pentru aceasta, optați pentru un blat din MDF sau HDF, conglomerat, piatră sau compozit.

Instalarea lavoarului determină confortul spațiului de îngrijire în baie. Marginea sa superioară trebuie să fie la 85-90 cm deasupra podelei. Chiar înainte de a instala lavoarul de blat va trebui să luați în considerare dacă acesta va avea o baterie montată pe blat sau o instalație încastrată. Acest lucru este important pentru distanța dintre chiuvetă și perete.

Dimensiunea și forma chiuvetei de blat sunt, de asemenea, importante. Se poate alege între modelele pătrate, rotunde și dreptunghiulare. Dimensiunea lavoarului pe care îl alegeți trebuie să se potrivească cu lățimea și lungimea blatului dumneavoastră. De asemenea, puteți lua în considerare eventuala nevoie a unui spațiu liber pe blat, de exemplu, pentru accesorii de baie și coșuri sau cutii pentru cosmetice.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10