Descoperiți soluțiile noastre ecologice: mixer de bazin cu mixer în două trepte și mixer de bazin cu aerator.

În ultima vreme, se vorbește din ce în ce mai mult despre grija față de mediu.

Separarea gunoiului, închiderea apei în timp ce vă spălați pe dinți sau utilizarea de plase de pânză reutilizabile la cumpărături sunt activități cu care cei mai mulți dintre noi s-au obișnuit deja. Cu toate acestea, se pare că putem avea grijă de viitorul naturii și, prin urmare, de al nostru, în multe alte moduri. Una dintre ele este alegerea corectă a echipamentului în baie. Vă sugerăm cum să amenajați această cameră astfel încât să fie atât ecologică, cât și economică.

Chiuvetă modernă de decor pentru bucătărie.

Mixer de bazin cu mixer în două trepte

Sună foarte specializat, dar, de fapt, este un robinet al cărui mâner blochează ușor deschiderea imediată a apei la presiune maximă. Prima etapă este suficientă pentru a vă spăla mâinile sau fața, în timp ce a doua etapă ne oferă un jet mai mare, necesar pentru curățare sau pentru sarcini speciale.

Căutăm în mod constant soluții ecologice care să îi ajute pe clienții noștri să aibă grijă de natură fără eforturi inutile. Un mixer de bazin cu un mixer în două trepte care reduce consumul de apă oferă o astfel de oportunitate. Acesta este motivul pentru care avem o gamă de mixere: Merida Exe și Nikea Exe am folosit acest tip de robinet.

Faptul că ne grăbeam sau făceam mai multe lucruri în același timp ne-a făcut să pornim accidental apa la viteză maximă. Mixerul în două etape ne permite să evităm acest lucru și, de fapt, nu necesită controlul nostru. Este, de asemenea, o soluție bună dacă aveți acasă copii care abia învață să folosească zona de spălare. Acestea nu vor da drumul la apă prea tare, ceea ce reduce riscul de stropire sau de consum excesiv de apă.

Acest tip de robinet este disponibil în serie: Merida și Nikea Exe. Merida, păstrată în culoarea cromată, se va potrivi perfect atât în aranjamentele clasice, cât și în cele moderne. Pe de altă parte, susținătorii unei forme mai puțin standard vor aprecia cu siguranță seria Nikea Exe, cu forme cubiste și expresive. Făcând un pas spre ecologie, nu trebuie să renunțăm la un design interesant!

Mixer de bazin și aerator – o pereche ecologică

Mixerul în două trepte nu este singura modalitate de a reduce consumul de apă. Mixerele de bazin sunt prevăzute cu un aerator – o sită care aerisește apa. Datorită acestui lucru, fluxul de apă este suficient de puternic, deși folosim mai puțină apă. Mixerul de bazin din seria Merida Exe este echipat cu un mixer în două trepte și un aerator din silicon Neoperl. Tehnologia utilizată face posibilă reducerea consumului de apă cu până la 50%.

Un mixer nu este totul!

De asemenea, merită să menționăm posibilitățile de utilizare a unui mixer de duș termostatic. Prin setarea unei temperaturi constante a apei, nu vom mai pierde timp în fiecare zi pentru a găsi temperatura optimă și, astfel, vom reduce din nou consumul de apă.

O altă modalitate de a folosi baia mai economic este să folosiți un vas de toaletă fără flanșă. Lipsa unei flanșe elimină problema colțurilor și a crăpăturilor greu accesibile în care se acumulează murdăria. Doar 3 litri de apă sunt suficienți pentru a clăti bine vasul.

Echipamentul adecvat pentru baie ne oferă o gamă întreagă de posibilități pentru a crea o cameră ecologică. Nu este nevoie de metode extreme, ci doar de o selecție atentă a elementelor echipamentului pentru a fi mai ecologic.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10