Cum funcționează pluta clic-clac? 6 sfaturi practice.

 

Producătorii de accesorii pentru baie caută în mod constant soluții din ce în ce mai funcționale și estetice. Nu este vorba doar de robinetele de baie sau de lavoarele de baie, ci și de acele mici elemente la care nu acordăm atenție atunci când ne alegem echipamentul de baie. Un astfel de element este opritorul click-clack. În combinație cu chiuveta și robinetul, îmbunătățește în mod cert estetica zonei de lavoar și, prin urmare, este foarte comod de utilizat.

 

Cum funcționează opritorul click-clack?

 

Principiul său de funcționare este foarte simplu. Pentru a bloca scurgerea în chiuvetă, tot ce trebuie să faceți este să apăsați ușor pe dopul de închidere. Dacă doriți ca apa să curgă din nou, trebuie doar să repetați această acțiune. Acest lucru este mult mai confortabil decât lupta cu un dop tradițional din plastic (de obicei din cauciuc). Click-clack, spre deosebire de un dop de cauciuc, este instalat în scurgere, astfel încât nu se pierde și nu trebuie să îl căutăm.

 

Click-clack versus opritor automat?

 

Până în prezent, au existat pe piață câteva robinete de bazin care vin cu un opritor automat. Acestea erau robinete care aveau o pârghie pe partea din spate a corpului, aceasta facând posibila închiderea scurgerii. Dopul click-clack este o alternativă excelentă pentru aceștia. Dopurile automate au un mecanism mult mai complicat, facându-le mult mai greu de instalat. De asemenea, rata lor de eșec poate crește în timp. În cazul opritorului cu clic-clac, mecanismul este destul de simplu și poate fi instalat cu ușurință.

 

Ce dop să alegeți?

 

Un criteriu important în alegerea unui opritor cu click-clack este tipul de chiuvetă pe care acesta va fi instalat. Este vorba despre faptul că ceramica aleasă  poate avea sau nu o gaură de deversare. Această gaură este o deschizătură situată în partea superioară a chiuvetei, de obicei sub robinet, menită să împiedice apa să se reverse atunci când dorim să umplem bazinul. Dopul cu click pentru o chiuvetă cu o gaură în vas trebuie să aibă un decupaj caracteristic, prin care se scurge excesul de apă. În mod similar, în cazul în care lavoarul nu are o gaură de deversare, ar trebui să fie selectat și dopul cu click-clack.

 

Calitatea merge mână în mână cu confortul

 

După cum s-a menționat deja, dopurile cu click-clack au un mecanism foarte simplu, astfel încât au mult mai puține defecțiuni. De asemenea, acestea sunt ușor de curățat, datorită demontării ușoare. În plus, sunt fabricate din alamă durabilă, care este rezistentă la agenții de curățare puternici. De asemenea, acestea îmbunătățesc estetica generală. O „ciupercă” îngrijită ascunde scurgerea, care devine din ce în ce mai puțin estetică în timp.

 

Dop de închidere cu click-clack – cromat sau ceramic

 

Până în prezent, cele mai populare au fost dopurile cu click-clack cromate. Cu siguranță a fost justificată de faptul că acestea se potriveau bine cu robinetele clasice de lavoar. În lista noastră de produse se regăsesc click-clack-uri ceramice în două culori: alb și negru. Primul se potrivește perfect cu ceramica albă, în timp ce al doilea contrastează cu aceasta și apare adesea în combinații cu robinetele de culoare neagră. Acest lucru ne oferă posibilități mai mari de aranjare. Cu o astfel de alegere se poate crea cu siguranță o zonă de chiuvetă modernă și estetică.

 

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10