Clasica „rochie neagră”… robinet de baie!

Robinetele de baie negre pentru lavoare și dușuri sunt o propunere pentru cei care iubesc aranjamentele clasice și elegante.

În garderoba aproape fiecărei persoane există așa-zisul classic “rochia neagră”.  Modelul vechi de aproape un secol a devenit o piesă, care, cu accesoriile potrivite, este ideală pentru orice ocazie.

Acesta este motivul pentru care producătorii de accesorii au decis să transpună această idee atemporală în designul interior, iar mixerele de baie negre apar pe piață din ce în ce mai des.

O chiuvetă rotundă confortabilă care se află pe blatul gri cu oglindă verticală în baia din mansardă cu pereți de piatră.

Mixere de baie negre – de ce ar trebui să le alegeți?

Negrul, fiind o întruchipare a misterului, un fel de intimitate, eleganță sau chiar lux, nu se demodează. Dimpotrivă, este din ce în ce mai mult și mai mult utilizat cu plăcere în designul interior, inclusiv în băi. Cei care se opun ar putea susține că în camerele mici poate copleși, însă, folosită în proporția potrivită cu alte culori, ajută la crearea unui interior eficient, dar universal.

Este un fundal excelent pentru alte culori, pe care le accentuează. Se armonizează perfect cu albul și, dacă tot am vorbit deja despre asta… Trebuie adăugat că culorile vii măresc optic interiorul. Prin urmare, albul va fi o bază perfectă, care va fi completată de mixere de baie negre într-o cameră mică.

Mixerul de baie negru va contrasta perfect cu ceramica albă. Această combinație, îmbogățită cu o notă de lemn, va reflecta perfect stilul scandinav. Totuși, atunci când decidem să adăugăm accesorii într-o culoare suculentă, de exemplu roșu, vom crea un aranjament energic. Indiferent de direcția pe care o alegem, o bază albă și neagră va crea o baie atemporală.  Cu accesoriile potrivite îi putem da orice caracter dorim, la fel ca în cazul „micului negru”. Acest lucru este extrem de important, deoarece baia este o cameră pe care o amenajăm ani de zile.

Mixere de baie Dafni – o propunere de eleganță universală de la Invena

Știm că atunci când vine vorba de amenajarea băii, contează doar soluțiile atemporale și, prin urmare, ușor de montat. Mixerele de baie negre oferă această posibilitate și, în același timp, subliniază caracterul individual și elegant al interiorului. Seria Dafni propusă de noi în negru are accente cromate, ceea ce face ca robinetele să devină, în plus, și un decor funcțional al băii.

Seria elegantă Dafni are o formă la modă, minimalistă. Datorită acestui fapt, se va potrivi în multe stiluri, oferind astfel multe posibilități de aranjare, la fel ca o „little black dress” clasică. Designul universal într-o culoare mai puțin standard nu este singurul avantaj al mixerelor Dafni. Este o propunere perfectă pentru cei cărora le pasă de natura înconjurătoare. Mixerul de bazin este echipat cu un aerator Neoperl care reduce debitul de apă cu până la 40%. 

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10