Baterie pentru cadă – vă sugerăm cum să o alegeți!

 

Cu ceva timp în urmă, stilul de viață a făcut ca dușul să devină o formă comodă și rapidă, care a înlocuit o baie lungă tradițională. Cabinele de duș au câștigat popularitate și au devenit un fel de standard în echipamentul de baie. În zilele noastre, deși ritmul de viață nu a încetinit deloc, am început să căutăm din ce în ce mai des un compromis între un duș rapid și o baie lungă și relaxantă, care este la fel de necesară ca și economisirea timpului. Producătorii de căzi au acceptat provocarea și, cu soluții precum ecranele pentru căzi, au găsit proverbiala „medie de aur”. Ca urmare, căzile de baie și-au recăpătat popularitatea și sunt din ce în ce mai căutate. Cu toate cele menționate, aceasta este doar jumătate din poveste, cealaltă jumătate fiind robinetul pentru cadă. Prin urmare, vă sugerăm cum să o alegeți.

Tipuri de robinete de baie

 

Cel mai popular model este robinetul de baie montat pe perete. Acesta este, bineînțeles, asociat cu un set de duș sau cu un duș cu ploaie. Există atât de multe modele disponibile pe piață, încât fiecare va putea să o adapteze individual la stilul băii. În oferta noastră veți găsi modele clasice, cum ar fi Dokos sau Nyks. Cu toate acestea, iubitorii de forme mai puțin standard, expresive, vor aprecia cu siguranță modelul de mixer de baie din seria Nikea Exe.

Printre robinetele de baie putem găsi și modele încastrate. Acestea sunt mai puțin populare, deoarece necesită o instalație pregătită corespunzător, decupată în perete. Cu toate acestea, datorită faptului că mecanismul rămâne ascuns, ele arată impresionant.

Un robinet de baie independent este o altă soluție. Cu toate acestea, acest model necesită o cadă independentă și, prin urmare, mult mai mult spațiu în baie. Această opțiune este perfectă pentru un salon de baie spațios și este posibil să nu funcționeze într-o zonă mică.

Robinetele de baie cu 3 orificii devin, de asemenea, din ce în ce mai populare.

Acesta este un model de robinet care este instalat direct în găurile adaptate din cadă, în carcasa sa sau pe un raft separat. Mecanismele sunt ascunse, în timp ce elementele utilizabile rămân în exterior: mânerulși gura de scurgere. Totul este functional și se află mereu la îndemână.

 

Robinetul de baie cu 3 căi Dokos este disponibil în două variante de culoare: crom și alb/cromo. O altă opțiune este robinetul Siros. Merită menționat faptul că robinetul de chiuvetă din această serie, în culoarea negru mat, a câștigat o distincție în cadrul concursului Bathroom – Choice of the Year 2019.

Ambele, sau mai degrabă toate cele 3 propuneri sunt echipate cu un robinet ceramic durabil de 35 mm

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10