Baterie de bucătărie Terra – o atracție naturală

Mixer de bucătărie Terra – o altă noutate oferită de Invena. Este un robinet care are o putere naturală de atracție, iar aceasta nu este doar o metaforă.

Funcționalitate ascunsă într-o formă frumoasă.

Mâner magnetic și gura de scurgere pivotantă. O gamă de culori moderne și la modă – acestea sunt mixerele de bucătărie Terra. Negru ca magma, menținut în culoarea albului, a pufului de zăpadă, bej a nisipurilor deșertice sau gri a granitului.

Un design interesant, și anume, gura de scurgere în formă de L, o formă la modă dar universală, mâner minimalist și una dintre cele mai interesante patru culori din tendințele de design interior. Aceștia sunt factori care vor fi ca un magnet care va atrage privirile membrilor familiei și ale oaspeților.
Este mult mai ușor să lucrezi într-o încăpere frumoasă și bine gândită, mai ales în bucătăria, care a devenit centrul multor case. De aceea, un robinet mixer pentru chiuvetă nu trebuie să aibă doar o formă interesantă, ci și să fie funcțional.

În zilele noastre, pe măsură ce ne lăsăm pradă pasiunilor noastre culinare, mașina de spălat vase ne ajută din ce în ce mai mult să spălăm vasele. Dar acest lucru nu schimbă faptul că bucătăria devine un centru de comandă al gospodăriei și are noi sarcini de îndeplinit. Pentru că suntem conștienți de faptul că gătitul și bucătăria devine punctul central al întâlnirilor cu familia și prietenii.
Mixerul de bucătărie Terra, cu mâner magnetic și gură de scurgere cu două funcții, este răspunsul la nevoile contemporane.

Puterea naturală de atracție

Un mâner magnetic combinat cu o gură de scurgere mobilă, rotativă, va facilita cu siguranță munca în bucătărie. Simpla posibilitate de a spăla sau de a umple cu apă vase de orice dimensiune este foarte convenabilă. Mânerul magnetic, pe de altă parte, va fi ideal pentru cei care apreciază dinamismul și un ritm alert în bucătărie. Magnetul utilizat în mâner îmbunătățește ergonomia generală. În timpul freneziei creative, nu va mai trebui să ne facem griji cu privire la plasarea precisă a gurii de scurgere și la lovirea mânerului.

O ceață plăcută pentru clătirea fructelor delicate sau un jet pentru sarcinile zilnice sunt două funcții pe care le are mixerul de bucătărie Terra.
Robinetul are, de asemenea, un aerator de economisire a apei și un mixer ceramic durabil de 35 mm.

Terra în culori naturale de pământ

Mixerul de bucătărie Terra este disponibil în patru culori: alb, negru, gri și bej. Acest lucru oferă o gamă largă de posibilități de proiectare. Inspirați de tonurile naturale ale pământului, iubitorii de natură vor fi încântați de clasa de debit ridicat și de aeratorul care economisește apă.
Albul și griul – cele mai la modă culori folosite în bucătării, vor completa perfect amenajările în stil scandinav. Negrul se va potrivi perfect cu un interior modern, în timp ce bejul va fi perfect pentru cei care iubesc interioarele calde și confortabile.
Mixerul de bucătărie Terra este un accesoriu funcțional și în același timp estetic, care va face ca orice bucătărie să fie în mod natural frumoasă și confortabilă! Cu siguranță are puterea de a atrage!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10