Baterie de bucătărie cu gura de scurgere – de ce merită să aveți una?

Atunci când mobilăm o bucătărie, ne dorim ca aceasta să fie un spațiu funcțional și atractiv.

La urma urmei, acesta devine centrul casei, unde ne petrecem timpul cu familia și prietenii. Trebuie să aibă o compoziție bine gândită, datorită căreia treburile casnice devin o adevărată plăcere. Cei mai mulți dintre noi decidem să avem o mașină de spălat vase, ceea ce face curățenia după o masă delicioasă mult mai ușoară.  Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu vom avea nevoie de o zonă de spălare. De asemenea, ar trebui să fie convenabil și funcțional. Mixerul de bucătărie cu pulverizator extensibil este cheia succesului!

Mixerele de bucătărie cu pulverizator extensibil facilitează spălatul, spălarea și întreținerea zonei de bucătărie.


Ce este un mixer de bucătărie cu un pulverizator extractor?

Un pulverizator extensibil nu este altceva decât un mixer de bucătărie prevăzut cu un furtun și o greutate. Acest lucru prelungește într-un anumit fel gura de vărsare. În funcție de nevoile noastre, putem extinde dușul cu până la 100 cm. În timpul activităților simple de zi cu zi, mixerul poate fi prezentat în forma sa clasică. Pentru sarcini speciale, acesta poate fi prelungit prin simpla tragere în afară, extinzându-i astfel raza de acțiune. La capătul furtunului există o greutate care facilitează ascunderea gurii de scurgere.

Acum, că știm cum funcționează, merită menționat faptul că mixerul de bucătărie cu o gură de scurgere este o soluție universală. Va fi perfectă pentru bucătăriile mici, unde de obicei ne decidem pentru o chiuvetă mică. Este mai ușor să umpleți vase mari sau chiar o găleată. Același lucru este valabil și pentru clătirea sau spălarea obiectelor de uz casnic mari care nu încap în chiuvetă.

Dacă aveți o bucătărie mare, cu o chiuvetă dublă și adâncă, un robinet extensibil poate fi la fel de util. Cu ea puteți ajunge în fiecare colț al chiuvetei. Acest lucru va ușura cu siguranță atât spălatul, cât și curățarea întregii zone.

Eleganță modernă pentru bucătărie

Asociem un mixer de bucătărie cu o gură de scurgere cu un singur design, mai degrabă tradițional. În oferta noastră veți găsi două modele de mixere de bucătărie cu gura de scurgere, care vor contribui la spargerea acestui stereotip. Primul este Elia – un mixer de bucătărie disponibil în crom sau negru mat. Cu o gură de scurgere modernă, de tip „U”, se va potrivi perfect în interioarele la modă. Are o înălțime de 40 cm și se va potrivi într-un built-in tradițional între blatul de lucru și dulapurile superioare. Cu toate acestea, dacă vorbim despre o insulă de bucătărie, Elia va arăta foarte bine și în acest caz. În plus, este echipat cu un sistem de instalare rapidă, datorită căruia va fi instalat în doar câteva minute.

Patras – mixer de bucătărie pentru sarcini speciale

Acesta este al doilea robinet cu gura de scurgere în variantă modernă. Avantajul său suplimentar este posibilitatea de a alege unul dintre cele două tipuri de pulverizare: normală, care este perfectă pentru treburile zilnice, sau o ceață delicată, ideală pentru clătirea fructelor sensibile. Patras, la fel ca și Elia, vine cu un sistem de asamblare rapidă. Forma interesantă și modernă a gurii de scurgere așezată în unghi drept se va potrivi cu siguranță cu cele mai recente tendințe în materie de design interior.

Un mixer cu o rază de acțiune mult mai lungă, cu o gură de scurgere, face bucătăria noastră și mai funcțională. Acest tip de robinet funcționează bine atât în spații mici, cât și în spații mari. Cu atât mai mult acum, când a căpătat un aspect modern.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10