Aspersoare negre, adică armături cu caracter.

 

Negrul în interioare joacă un rol din ce în ce mai important. Într-o baie de dimensiuni reduse, aceasta iese subtil în prim-plan deoarece joacă un rol secundar, creând astfel o operă de artă de amenajare. Și așa că din ce în ce mai des merită o nominalizare la Oscarurile pentru design interior! De aceea, producătorii de armături sunt atât de dornici să înlocuiască cromul clasic cu negru mat!

Capete de duș cu efect de ploaie negre

 

Bateriile negre de baie sunt de ceva vreme in oferta producatorilor de fitinguri. Bateriile negre contrastează perfect cu albul ceramicii, dând băii un caracter interesant. Dorința de a menține un stil consistent în interior a făcut ca oferta să includă tot mai multe elemente complementare în negru.

 

De aceea în magazinul nostru online puteți găsi aspersoare negre: Siros și Black. Acestea completează seria de baterii de baie Dafni, tot în negru mat. – Pana acum clientii puteau completa colectia Dafni doar cu un set de dus. Accente cromate elegante care luminează negrul în această serie au făcut posibilă, de asemenea, compunerea unui robinet de duș cu efect de ploaie cromat. Cu toate acestea, am dorit să oferim clienților noștri oportunitatea de a crea o zonă de relaxare și duș coerentă din punct de vedere stilistic.

O baie cu caracter

Fitingurile negre înlocuiesc cu succes clasicul crom. Aceasta este o opțiune universală și neobișnuită în același timp. Oferă băii un caracter mai distinctiv! Deși joacă un rol de susținere sub formă de accesorii sau fitinguri, adâncimea sa îl face să iasă subtil în prim-plan. Aspersoarele negre pun in valoare zona dusului, iar in cazul unei bai mici, nu coplesesc.

 

Garniturile negre cu ceramică albă creează un contrast universal pe care Coco Chanel însăși l-ar aprecia cu siguranță. Oferă aceleiași încăperi o expresie de eleganță atemporală.

 

De asemenea, merită adăugat că negrul evidențiază culorile care se află în imediata sa vecinătate. Prin urmare, este suficient să alegeți accesoriile de baie într-o culoare suculentă, energică pentru ca baia să capete un caracter la modă și modern.

 

In cazul unor astfel de culori, aspersoarele negre combinate cu accesorii adecvate ofera posibilitati deosebite de amenajare si iti permit sa dai baii orice caracter!

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 5% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare5