Noua dimensiune a aurului.

De ceva vreme încoace, am remarcat în presa dedicată sau pe rețelele sociale numeroase designuri interioare îndrăznețe. Se creează din ce în ce mai multe alternative la designul scandinav, minimalist. Dorința de a ieși în evidență și de a exterioriza devine foarte importantă și în designul interior. Ne dorim întotdeauna să le arătăm clienților noștri noi posibilități și să îi inspirăm să creeze interioare în care să se simtă bine. În cea mai recentă campanie a noastră, arătăm cum să folosim aurul oarecum uitat și cum să-l facem extrem de la modă, atemporal și potrivit pentru multe aranjamente diferite. În plus, dorim să prezentăm clasicele într-o versiune complet nouă, elegantă, dar și îndrăzneață prin utilizarea unor adaosuri fanteziste.

Una dintre seriile folosite în această campanie este cea mai recentă serie de accesorii de baie Invena Glamour. Acesta combină designul modern cu minimalismul. Este perfect pentru interioarele mari și luxoase, precum și pentru băile mici din blocurile de locuințe. După cum sugerează și numele, este o propunere perfectă pentru interioarele în stil glamour, dar nu numai. În această campanie ne dorim să arătăm diferite utilizări ale accesoriilor de baie aurii în diferite scene.

De ce contează atât de mult designul interior?

Pentru a răspunde la această întrebare, ca de obicei, ne referim la filozofia hygge, care spune că un design interior bine gândit ajută la creșterea sentimentului de fericire. Înconjurându-ne de obiecte frumoase, eliberăm emoții pozitive. Una dintre rețetele pentru o viață fericită este să te bucuri de lucrurile mărunte. Este important să vă găsiți un moment de relaxare, în ciuda grabei constante de responsabilități, astfel locul ideal pentru a vă relaxa este în baie. Facem un duș seara pentru a ne spăla de greutățile vieții de zi cu zi sau facem o baie caldă și relaxantă cu spumă, în timp ce savurăm ceaiul nostru preferat sau poate chiar un pahar din vinul nostru preferat. Sărbătorim momente aparent obișnuite pe care în mod normal nu le-am observa și le tratăm ca pe o zi obișnuită din viața noastră. Casa este unul dintre locurile în care ne petrecem cel mai mult timp din viață, așa că merită să avem grijă de spațiul din jurul nostru.

Stai un pic!
Comandă acum şi ai 10% discount la plata cu cardul! Foloseşte codul de mai jos şi prinde reducerea.
lavare10